Over ons

Het verhaal van Hoogerbrugge

Ons verhaal begint bij grondlegger Piet Hoogerbrugge. Piet was van jongs af aan werkzaam in de bouw en heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld van timmerman tot projectleider. Altijd met de wens om ooit voor zichzelf te beginnen. In 1985 realiseert hij deze wens en start aannemersbedrijf P. Hoogerbrugge BV.

Piet heeft de klant steevast voorop gezet en relaties opgebouwd vanuit vertrouwen. Dit zorgde ervoor dat zijn eerste klanten als vanzelf volgden. Het vertrouwen dat Piet kreeg kwam voort uit zijn mentaliteit: nuchter, bescheiden, meedenkend en betrouwbaar. Piet is helaas in 2005 overleden, maar dochter Nina houdt als directeur zijn persoonlijke visie levend. En met succes.

We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 gedreven vakmensen. Allen allround inzetbaar, maar ieder met zijn of haar eigen specialiteit. We werken samen met plezier en trots. We hebben kennis van zaken, maar blijven streven naar verbetering. En in een wereld waarin dat niet vanzelfsprekend is, staan wij garant voor een transparante werkwijze en hoge kwaliteit. Want klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. Samen het beste voor de klant.

1985

Opgericht

30+

Gedreven vakmensen

350+

Projecten per jaar

Authentiek

We komen afspraken na en verwachten dat ook van onze partners. We zijn betrouwbaar, komen met realistische voorstellen en streven naar het allerbeste resultaat. We gaan persoonlijk en met plezier te werk.

Klantgericht

We zijn betrokken, denken mee met de klant en geven advies op maat. We denken altijd in de beste oplossingen voor de klant in plaats van problemen en we zijn flexibel. Dit verwachten we ook van onze partners.

Bedreven

We zijn allround inzetbaar met ieder zijn of haar eigen specialiteit. We hebben kennis van zaken, maar blijven onszelf verbeteren. We zorgen voor veiligheid, leveren kwaliteit en geven vakkundig advies.

Transparant

We zijn open en eerlijk. We geven inzicht in het proces en communiceren helder en duidelijk. We zijn doordacht en verantwoordelijk en zorgen voor een persoonlijke oplevering van elk project.

Samen het beste voor de klant.

Bekijk projecten