Beste klanten en relaties,

Ook wij volgen de maatregelen van Rijksoverheid aangaande het Coronavirus COVID-19. De basis van de maatregelen is duidelijk, geef elkaar de ruimte. Dit betekent voor de komende periode:

  • houd 1,5 m1 afstand,
  • ontsmet regelmatig je handen,
  • wij alleen bezoek ontvangen op kantoor als er een afspraak gemaakt is,
  • er geen gebruik wordt gemaakt van de garderobe en bij voorkeur ook niet van het toilet.

Het kantoorpand is beperkt bezet. De kantoormedewerkers werken zowel op kantoor, als vanuit huis, maar blijven uiteraard bereikbaar per mail en telefoon.

Voor onze overige medewerkers is het niet mogelijk om thuis te werken. Zij zullen de nodige voorzorgsmaatregelen in acht nemen om hun werkzaamheden verantwoord uit te voeren. Zo zullen zij u geen hand geven, houden zij minimaal 1,5 m1 afstand en zijn zij zelfvoorzienend in koffie en maaltijden. Medewerkers met gezondheidsklachten die kunnen duiden op het Coronavirus komen niet werken.

Het kan niet anders dan dat u als klant of relatie iets merkt van de maatregelen die wij nu aanhouden. Onze excuses hiervoor, want wij zijn u altijd graag van dienst. Gelukkig lijkt het erop dat de maatregelen zijn effect hebben, dus dat motiveert ons om ermee door te gaan.
Wij vragen uw begrip als u soms wat langer moet wachten tot de telefoon beantwoord wordt, als uw mondelinge afspraak wordt omgezet naar een telefonische of wanneer wij u moeten afbellen.

Daarnaast vragen wij u om ons te informeren mocht u klachten krijgen. Dan kunnen wij passende maatregelen nemen.

Ons kantoor blijft bereikbaar via telefoon 010-5119000 en via mail aph@hoogerbrugge.nl, dus bel ons gerust als u vragen heeft.

Met vriendelijke groet,
Hoogerbrugge