Werkwijze

Nieuwbouw woonhuis / bedrijfspand

De aankoop van een kavel, het ontwerp, het bouwen en inrichten vormen de stappen naar het wonen of werken in het speciaal voor u ontworpen huis / bedrijfspand. Aannemersbedrijf P. Hoogerbrugge B.V. heeft ruime ervaring in de bouw van particuliere woningen en bedrijfspanden en levert maatwerk oplossingen, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt ons inschakelen nadat het plan door uw architect volledig is uitgewerkt of in de beginfase van de planvorming. Als u kiest voor deze laatste optie wordt een zogenaamd bouwteam opgericht, waarin alle partijen vanaf het begin bij het project worden betrokken om vakkennis in te brengen. Dit leidt tot een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding en een hogere efficiëntie.

Verbouwing en uitbreiding

Een nieuwe badkamer, keuken of een uitbreiding: het zijn allemaal ingrijpende activiteiten in uw werk- of leefomgeving. Onze projectleiders zijn, op basis van hun jarenlange ervaring, in staat om planmatig en efficiënt te werken. Tijdens het project zijn de projectleider en de meewerkend uitvoerder uw vaste aanspreekpunten. Zij zullen er ook voor zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Wilt u weten of u voor uw werkzaamheden een vergunning nodig heeft of een melding moet doen? Doe dan een vergunningcheck op www.omgevingsloket.nl.

Op de website www.verbeteruwhuis.nl kunt u nagaan wat de beste mogelijkheden zijn om de woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Door 6 simpele vragen in te vullen, worden de kosten, besparingen, eventuele subsidies (op energiebesparende maatregelen) en de verbetering in energielabel zichtbaar gemaakt. Vervolgens kunt u zelf een selectie maken van de maatregelen waar u mee aan de slag zou willen. Dit is een eerste stap die een indicatie voor de benodigde investering weergeeft en de besparing die het u jaarlijks oplevert. Uiteraard helpen wij u hier graag verder met de volgende stappen.

Onderhoud en renovatie / Verenigingen van Eigenaren (VvE)

Aannemersbedrijf P. Hoogerbrugge B.V. is een betrouwbare partij met veel expertise op het gebied van onderhoud aan (grootschalige) woon-, appartements- en bedrijfsgebouwen.
Ons streven is dat spoedeisende reparaties snel (als het kan dezelfde dag nog) uitgevoerd worden. Denk hierbij aan inbraakschade, lekkage etc.
Wij denken graag met u mee over het onderhoud aan uw pand op de langere termijn.
Wilt u weten wat de aandachtspunten van uw woning zijn? Raadpleeg dan de onderhoudschecklist op bouwgarant.